Ehdot

Ilmoittautumisaika 1.6.–16.8.2017

Tämän jälkeen voi ilmoittautua ainoastaan päiväkävijäksi. Ilmoittautuja saa viestin Holiday Club Saimaalta, kun ilmoittautuminen on hyväksytty.

Suomen Kenkäviikot ry tarjoaa yhden (1) veloituksettoman yön/kauppa/kauppias sisältäen lounaan tai päivällisen, kylpylän (1 kerta/päivä) ja kuntosalin käytön. Seuraavista lisävuorokausien majoituskustannuksista vastaa osallistuja itse. Hotellihuoneen hintaan sisältyy 19 euron lounas tai päivälliskuponki. Iltapäiväkahvin suolaisen tai makean kera tarjoaa Suomen Kenkäviikot ry.

Kirjautuminen Kenkäviikko -tapahtumaan tehdään Holiday Club Saimaa hotellin vastaanotossa. Jokainen osallistuja saa osallistujapaketin, jossa on ruoka-, kylpylä- ja kuntosalikupongit varatuille päiville sekä nimikortin, joka on täytettävä ja pidettävä näkyvillä Kenkäviikon tilaisuuksissa.

Ilmoittautuminen koskee myös päiväkävijöitä, koska vain ilmoittautumalla saa nimikortin ja kahvikupongin.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Peruutus tai muutos tulee ilmoittaa myyntipalveluun puhelimitse +358 (0)30 68600 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@holidayclub.fi. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää saapumatta, on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta vähintään 1 vrk:n majoitushinta ja muut hotellille mahdollisesti aiheutuneet kulut.

Peruuttamatta jääneestä huonevarauksesta koituva kulu on henkilökohtainen. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU