Ehdot

Ilmoittautumisaika 1.12.2017-30.1.2018

Tämän jälkeen voi ilmoittautua ainoastaan päiväkävijäksi. Ilmoittautuja saa viestin Clarion Airport -hotellilta, kun ilmoittautuminen on hyväksytty.

Suomen Kenkäviikot ry tarjoaa yhden (1) hotelliyön/kauppa/kauppias 69 euron hinnalla. Hotelliyön ylimenevän osuuden maksaa Suomen Kenkäviikot ry. Seuraavien lisävuorokausien majoituskustannuksista vastaa osallistuja itse sopimushinnalla.

Sopimushinnat on saatavissa:
100% varauskiintiöstä 13.12.2017 saakka
75% varauskiintiöstä 13.1.2018 saakka
50% varauskiintiöstä 30.1.2018 saakka
tämän jälkeen huoneen saa hotellin normaalihinnalla

Hotellihuoneen varmistamiseksi on toivottavaa ilmoittautua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mikäli kaikki pitkittävät ilmoittautumista niin huoneiden varauskiintiö ehtii leikkaantua eikä huoneita ole sen jälkeen saatavilla enää sopimushinnalla. Kiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu.

Ostojen aikana lounaan ja iltapäiväkahvin suolaisen tai makean kera tarjoaa Suomen Kenkäviikot ry.

Kirjautuminen Kenkäviikko -tapahtumaan tehdään saavuttaessa Fashion Centeriin. Jokainen osallistuja saa lounaslipun ja nimikortin, joka on täytettävä ja pidettävä näkyvillä kuljettaessa Fashion Centerissä Kenkäviikon aikana. Talossa toimivat vaateyritykset tekevät Kenkäviikon aikana omia töitään normaalisti.

Ilmoittautuminen koskee myös päiväkävijöitä, koska vain ilmoittautumalla saa nimikortin.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Peruuttamatta jääneestä huonevarauksesta koituva kulu on henkilökohtainen. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Hotellin yhteydessä pysäköinti on tätä kirjoitettaessa ilmainen, mutta tilanne saattaa muuttua. Liikennemerkit viime kädessä kertovat oikean tilanteen.

Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä Vehkalan asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel Aviapolis aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin pois).

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa. Alue on uusi, joten osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.

Ilmoittaudu

Täytä oheinen lomake. * Merkityt kohdat ovat pakollisia. Kirjoita "Lisätiedot" kohtaan jos sinulla on erityisruokavalio, erityistoiveita tai liikuntarajoitteita.

* Nimi:

* Sähköposti:

* Puhelin:

* Yritys:

Y-tunnus:

* Osoite:

* Postinumero:

* KAUPUNKI:

* Toimiala:

* Henkilömäärä:

PäiväkävijäYöpyjä (maksan huoneen sopimushinnalla)

* Saapumispäivä:

* Lähtöpäivä:

Osallistuu perjantain iltatilaisuuteen:

Henkilömäärä:

Lisätiedot:

* Olen lukenut ja hyväksyn ehdot

Ajanvarauskalenteri

Varaa aika suoraan haluamallesi edustajalle / yritykselle. Rakenna oma aikataulusi jo etukäteen ja vältä puhelinrumba!